The family running of the restaurant fosters a friendly relationship with the guests and guarantees genuine dishes which combine the Sicilian tradition with innovative ideas of cuisine.

The twin chefs Peraino, helped by an up-to-date staff, are a guarantee of professionalism, respect for the raw materials and care for details. All of this makes the Tannure Restaurant one of the best of the area.

Ristorante Tannure San Vito Lo Capo - Hoteltannure.it

The love for cooking came from the enthusiasm of Mamma Vincenza, who ‘incocciava’ (prepared) the cous cous with passion and meticulousness, made fresh pasta and elevated every dish with delicious fragrances and flavours.
Today, with the same enthusiasm and love the best ingredients are selected every day and authentic dishes to be both tasted and seen are created.
So, flavours, fragrances and colours will be mixed with unforgettable memories of your stay in San Vito Lo Capo.

A must:
Sanvito-way Cous Cous with Mixed Fry
Tuna Fish Tagliata

The restaurant is open for lunch and dinner and/or on special occasions. Advance booking is preferred. Phone 0923-974240

News

  • 18
    Sep
    2018
    Il Cous Cous Fest 2018: un evento pieno di gusto e colori

    Il Cous Cous Fest 2018 si preannuncia emozionante, ogni edizione lo è sempre di più! Spettacoli, cooking show, gare a colpi di semola e un villaggio espositivo sempre più ricco. Il Festival ha incantato negli anni centinaia di migliaia di spettatori con concerti di star internazionali, ma soprattutto con gare avvincenti tra chef provenienti da […]

    leggi tutto [...]
  • 10
    May
    2018
    Gli eventi 2018 a San Vito Lo Capo

    Tutti gli eventi 2018 a San Vito Lo Capo. Anche quest’anno la nostra cittadina sorprende con tantissimi appuntamenti dedicati a grandi e bambini. Un continuo divertimento con sport, spettacoli, cultura e tanto buon cibo! Ecco allora gli eventi 2018 da maggio a ottobre! CAMPIONATO STUDENTESCO BEACH VOLLEY 2018 16 – 19 maggio I ragazzi delle […]

    leggi tutto [...]
  • 11
    Oct
    2017
    Il Whisky incontra il mare e i colori del sud

    Siamo felici di invitarvi a una cena speciale nel nostro ristorante per chiudere la nostra stagione con gusto e divertimento! Il 20 ottobre si terrà una cena con degustazione organizzata con Whisky Club Italia. Antipasto, primo e dolce abbinati a tre Whisky. Costo a persona 35€. Ecco il menù. Antipasto – Il mare a crudo. […]

    leggi tutto [...]

#tannure